Massages/pedicure


Massages


Ontspanningsmassage 30, 60 of 90 minuten.

Hierbij worden de spieren los gemasseerd, de doorbloeding gestimuleerd en de afvalstoffen afgevoerd. 

Hot Stone massage 30, 60 of 90 minuten.

Hierbij wordt er met warme olie en warme basalt stenen van ongeveer 45 graden gemasseerd. De warmte dringt diep door tot in de spieren, waardoor spanningen in het lichaam worden verlicht en het stimuleert de bloedsomloop.

Kruidenstempelmassage 30 of 60 minuten.

Dit is een zachte, ontspannende massage en vooral geschikt voor mensen die gespannen, moe of lusteloos zijn. De stempels worden warm gemaakt door middel van stoom en de kruiden hebben een reinigende, activerende en ontspannende werking. 

Lomi Lomi massage 60 of 90 minuten.

De Lomi Lomi massage wordt uitgevoerd met lange, vloeiende bewegingen over het hele lichaam. Hierbij wordt er vooral met de onderarmen gemasseerd. Het heft blokkades op, haalt spanningen weg en stimuleert het lichaam.

Indiase hoofdmassage 30 minuten. 

Met de Indiase hoofdmassage wordt uw nek, schouders en het hoofd gemasseerd met warme olie. Tijdens de massage heffen we blokkades op en wordt de doorbloeding gestimuleerd. Deze massage is erg geschikt voor mensen met hoofdpijn, bij stress of gewoon om te ontspannen. Eventueel haar wassen/drogen erna bij te boeken.• Bindweefsel massage 30 of 60 minuten.

De Bindweefsel massage word uitgevoerd in het gezicht of op de rug. Het is goed voor de versteviging van de huid en kan de eerste tekenen van huidveroudering tegen gaan en de bestaande rimpels verminderen. Ook is het goed voor het soepel houden van de huid en voor de stimulatie van die bloedsomloop.

Shiatsu massage 60 minuten.

De cosmetische Shiatsu massage word uitgevoerd op het gezicht, hoofd en armen. Door middel van druk punten verbeteren we de huid en word de massage met een advies op maat aangepast aan de huid. Het is een erg ontspannende massage die zowel goed is voor de huid als voor de geest.

Massage per 30 min. € 25,50. Massage (60 min. € 49,95)

Pedicure


Basis pedicure behandeling

Nagels knippen, nagels frezen, nagelomgeving schoonmaken, verwijderen van eelt en/of likdoorns, behandelen van ingegroeide teennagel, voetmassage. € 32,50